14. februar 2007


14 februar
valentine`s dag
Idag pynta eg middags bordet for anledningen og min kjære mann blei overraska.
Han hadde glemt hele dagen.
Eg laga et kort og kjøpte en liten søt kake;)
Nå har vi kosa oss med god mat og kake, koselig og markere litt.
God valentines dag til alle sammen!

6 kommentarer:

Da Hai sa...

Det såg vakkert ut! Siden vi ligg 7 timer foran i tid er Valentin's dag allerede historie, men vi var ute på restaurant til en bedre middag og fikk gave med heim; kake og rose.

Peter sa...

hellu=) looks nice:D unkarsklubben tok av her på synga;D vi lagde eit gigantisk hjerte beståandes a 600 te-lys på skuleplassen, til alle jentane på skulen. til kvelds, så dei fekk seg ein overaskelse på kveldsen for å sei det slik;D litt morro... blei sånn hallvegs vellykka, alle lysa tok ikkje fyr akk,, begynte å snø og blåse. men ein kunne sjå at det var eit hjarte. KOS dåke=D eg må bruke resten av kvelden på å øve te samfunnskunnskapsprøve

Anonym sa...

Så koselig det var ved kjøkkenbordet deres :) Her har det vært en litt spent dag, Nina kom på sykehuset i går pga for høye leververdier og vi fryktet en liten stund at lille gutt måtte bli tatt ut av magen i morgen..nå er hun blitt flyttet over til Lillehammer hvor de er litt mer spesialisert på sånne saker og hun må ligge der noen dager før vi vet hva som skjer. Et lite bevis på at en må ta vare på seg selv under en graviditet, tenker masse på deg og lille bolle der inne...gleder meg enormt til å hilse på (det blir STORT) Gla i deg :)

Regine sa...

wow, tommy is one lucky man!ikkje så mange som kom heim til så fint dekka bord i går antar eg, i ein hektisk kverdag!

no får du sei ifra til baby at den må begyne å pakke snippesken sin og komme i gang så eg får sett den før eg drar igjen! eg skal jobbe 7mars-så eg håper du får den før!!

Maria Forsberg sa...

koselig med så mange helsingar
pappa:
eg fekk medl fra deg på tlf i går,
e-mail adressa mi er :
mariafforsberg@hotmail.com

Magga sa...

Ja, du Maria kan kunsten å lage det heimekoselig og vakkert rundt deg!En dyktig konditor er du også blitt!Så kanskje en dag får du realisert drømmejobben din...sammen med andre.Men nå står noe enda viktigere og større for døren, lille "snasketrask" kommer snart! Gleder meg til å se og holde ho,han!
Mange klemmer fra mamma