16. august 2010

Et lite søndagseventyr!!

Pappa Tommy tok lille Rosa og Lille Noa med på gåtur til andedammen for at mamma skulle få sove litt.
Rosa skulle være god og mett i følge mammas beregning.Men når gutta skulle begynne på hjemveien gråt lille Rosa hele veien selv om pappa Tommy bar liten venn der det passa seg.

Når de kom fram trodde pappa at lille venn måtte være ihelsulten aldeles men så fort ho kom inn i huset kosa ho seg sånn at ho faktisk sovna i vippestolen..mamma skulle prøve å sove litt til mens pappa og Noa skulle kose seg på kjøkkenet. Alt var vel inntil mamma vokna av at Lille Noa gutt sto ved senga..Rosa gråter, mamma sto opp og fikk se Noa var full av tysjffarge over hele seg..hm håper det bare er pappa som har latt Noa få tøyse litt tenkte eg men så fort eg kom til kjøkkenet skjønte eg at her har lille venn vert overlatt til seg selv.


Stakkars pappa Tommy var så sliten at han sovna fra lille Noa som har kosa seg ut over alle grenser....Stua vår var dekoret med alle regnbuensfarger..godt synlig på vår ellers så hvite palett.
Her har lite ungått en liten ivrig kunstner som var godt fornøyd med seg selv: "det er morsomt å tegne "
Til å med kakkelovnen og puter,duker,bilder,bøker,leiker osv

Mamma måtte le litt når ho så den utsatte mobilen som sjelden slipper unna slike ulykker..her måtte mamma gå til aksjon. Pappa fortalte Noa nøye hvor han skulle bruke tusjene og at han først må spørre mamma eller pappa først.Deretter blei noa fulgt inn i badebaljen for grundig vask mens mamma bretta armene opp. Rosa begynte da og hyle og Noa plaska og huset sto rett og slett på hode!!


Pappa Tommy tok Lille vennen med seg ut på gåtur igjen slik at mamma kunne vaske og skure ifred...Tilslutt blei det rent og pent og Noa og pappa og Rosa vaska bilen ute mens eg laga middag. Alle sovna utmatta etter travel og intens dagtid før Noa blei henta av bestemor og bestefar for å overnatte:)
Resten av kvelden sov Rosa nesten uavbrutt mellom mating og det gav rom for pizza og cola og det var deilig å kvile litt.
Hørte nydelig vitnesburd av Billy Paul da han fikk se engelen:)4 kommentarer:

Regine sa...

Så fine bilder av alle sammen!! haha, herlighet, morsomt at du tok bilder før du begynte på vaskinga, jammen godt at dåke fekk vekk kunsterverket til noa ;) hektisk å være foreldre ja, du verden! :D

Magga sa...

Måtte humre mens jeg leste dette-en skikkelig Emil-historie-hehe.Ikke alltid lett å være slitne foreldre mens barna er særs aktive :) Jammen ble det travelt for dere! Veldig fine bilder! Så lubben Rosalita er blitt! Skjønn!

Susanna sa...

Haha jeg ler meg skakk her! For en historie, ikke så morsomt der og da men dere kommer nok til å le mye av det i årene fremover. Heia Noa! Han er nok litt kunstnerisk :)

Susanna sa...

Hvor kan jeg høre det vitnesbyrdet forresten?