19. juli 2010

Rosa vår blir født

Kvelden før dagen blei vi fotografert som tre før vi blei fire:) Noa i bilen til bestemor Grethe , han skal sove der i natt for i morra tidlig skal eg bli satt i gang:)
Nå ligger eg på kontroll rommet med hjerterytmen til Rosa, alt må sjekkes før eg blir satt i gang med drypp!!


Tommy fikk også seng og blei liggende med influensa,feber og hodepine hele dagen, men heldigvis rett før det braka løs kvikna han til og kunne bistå meg under fødsel.

Rosa helt nyfødt, fikk hilse på henne straks navlestrengen var kutta, ho lette etter brystet straks ho kom til meg og fant det og drakk og saug som en helt!! Ho var så vakker;)Fine Rosa vår blir veid og målt!!
Nybakt familie på fire!! Så stolt og glad for to flotte barn!! Takk gud:)

Fikk nydelig blomsterdekorasjon fra Grethe og Terje og masse fine gaver og blomster fra mamma og familien. Tusen takk alle sammen!!


Stolt storebror, første møtet med Rosa.
Noa sine ord var: ååå så små hender, å så små føtter, munn og nese og øyner også:)
Det er Rosa, lillesøstra mi..min baby.3 kommentarer:

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Kjempefine bilder, Maria :) Glad for at du er over fødselen :) Rosa er jo berre så skjønn! :) Nyt tida no, den går nok veldig fort! Vokser nok straks inn i kjolen.. hehe ;) Kjempesøtt bilde av Rosa og Noa :)

Gratulere igjen :) Håper dere alle fire har det bra :) godklem fra oss :)

Regine sa...

Så kjekt at du hadde oppdatert.woho! kjempefine bilder, ho e bare så nydelig, og ho har så søte kle. lita prinsesse;) og så stor noa plutselig e blitt, du har to kjempefine unger, gleder meg til å møte lille Rosa:)

Susanna sa...

Mange koselige bilder av søte Rosa. Kos dere!!